söndag 18 april 2010

söndagen

det är svårt att avgöra vem som är tröttast. fast amaya vinner nog för hon sover. ska mycket snart fiffla på henne en blöja för hon är nog inte riktigt på den nivån att hon kan vara blöjlös på natten. iaf inte när hon sover i soffan. vill ogärna ha kiss på den.
skulle inte ha nått emot att gå till sängs nu. vi har haft en fantastisk dag. mötte tilda och hennes mamma med bebis i magen på 4-H. där såg vi massor av djurbarn. killing, kulting och lamm. supersött. vad man än väljer att göra med tvååringar blir det bara kul till en viss nivå. det är mycket gnissel och lägga sig ner i lera, gå åt fel håll, försöka rymma mm. kallt var det också fast solen sken. så vi handlade lite och gick sen hem till oss för att leka, luncha, dricka rävbryggd samt gnälla lite över livets orättvisor och svårigheter. en rabarberkaka fick vi i oss också och barnen åt omänskligt mkt glass. med händerna och ansiktet. så var det blöjor som skulle tas av, bajs som skulle bajsas och annat snarlikt. ingen stod still så det blev inga fina kort.
man kunde misstänka att amaya var trött i slutet för hon kallade anna för jenny upprepade gånger. och nu sover hon som sagt. jag väntar bara på att waira ska se trött ut så jag kan lägga mig med henne. kanske kommer jag upp igen. troligen inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar