måndag 24 maj 2010

lite tid över

pitabröden står på jäsning så jag tänkte hinna med att skriva lite om helgen som varit. egentligen borde jag ha bloggat på plats. blir aldrig samma sak när man ska försöka sammanfatta i efterhand.
vi hade det himla trevligt, det är en sak som är säker. det kan också fastställas att det inte är nån semester att åka på semester med 3,5 åring. hängde ni med på ordvitsen?!
är ändå glad att amaya kunde följa med. de stunder som hon lekte med de andra barnen såg det ut som att hon hade det riktigt roligt
här ser vi carmen, alexander och amaya i vild dans vid busstationen i haninge. efter det följde en vild bussresa där amaya anklagades av bussföraren för att ha tryckt på stoppknappen. det var faktiskt inte hon utan några busbananer längre bak. på sanning alltså.
att komma fram var en dröm. att hugo både skötte mat och servering var en ännu bättre dröm. så kom faarbror carlos med inca vin. hade lätt kunnat hälla i mig hela och sen sovit gott. sånt beteende är ju naturligtvis uteslutet för oss supermammor så det blev till att smutta och lägga omöjliga pussel samt plocka pärlor från golvet. fint det med. äh, typiskt. nu ska pitabröden in i ugnen.
fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar