lördag 3 juli 2010

semester

hi hi. vi kanske inte exakt ska bo i det där huset men typ. nära till bad och anrik tennisbana. jättebra men mataffär verkar det illa ställt med. vi är bortskämda med ica maxi och coop 5 min bort. vi får storhandla någon dag helt enkelt. det blir kul. storhandla med barn är alltid en rolig upplevelse. eller så äter vi pizza varje dag.
junibacken tyckte att det var bra att ta ut groteska priser under högsäsongen. det skulle kosta oss ca 400 bara för att gå in. blir inget junibacken i år. synd för jag tror dom hade gillat. så jag gnäller. skansen ska vi till och åka små karuseller. amaya hade berättat för dagmamman igår att hon verkligen gillade tivoli och karusell. dagmamman frågade om hon någonsin varit på tivoli. nej sa amaya men fortsatte hävda att det var hennes favoritsyssellsättning.
just nu ligger waira på golvet och gallskriker för att hon inte får äta brustabletter från ett rör. amaya sitter fint i soffan och tittar på bullerbyn. hon har sagt att hon inte vill ha nån syster. jag tror att hon störs en aning av wairas mycket krävande 2,5 års humör. utbrott för allt och ett ständigt gnissel. inte så skoj för nån. undrar om dom själva har kul?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar